Dårlig jokes
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Dårlig jokes. dårlige jokes


Dårlige jokes - s dårligste jokes du kan finde på nettet! Der var en gang en dreng der tissede op af bagerns vindue. På Vitser og Jokes kan du grine ad en enorm mængde af sjove jokes. Vi dårlig så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra dårlig største og mest populære kategorier. Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode jokes, grove jokes, neger jokes, platte jokes og sjove gåder med svar. Her har jeg samlet dårlige jokes du kan more dig over. Dårlig jokes er ikke nødvendige dårlige, men har en helt anden indgangsvinkel til punchline som gør dem. Hvorfor er alle koste dårlige? Fordi de fejer skidt! Indsendt af Morten Povlsen. Hvad kalder man en englænder, som sover i en hjørnesofa? En vinkel-sleeper!.


Contents:


Lord Voldemort kommer ind i en blomsterbutik. Der var en gang en dårlig der tissede op af bagerns vindue. Dårlige jokes har tendens til at få en til, at grine fordi de er så dårlige. Klik ind og find de dårligste jokes på nettet. Dårlige jokes er en term der bruges om jokes som oftest har en plat, grov eller indlysende pointe – I modsætning til hvad man skulle tro, er en dårlig joke ofte en . Her kan du læse vores dårlig jokes samlet et sted. Mærkelige og skøre er de, du vil dog stadig grine over dem og muligvis også falde af stolen af grin. Dårlige jokes er en term der bruges om jokes som oftest har en plat, grov eller indlysende pointe – I modsætning til hvad man skulle tro, er en dårlig joke ofte en der får folk til at trække på smilebåndet, hvorfor at navnet dårlige jokes ikke yder resultatet ret. penisforlængelse silicium Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden.

maj Hvorfor går rigtige mænd ikke i G-streng? – Det er ikke til at lave ordentlige bremsespor i dem! Hvad sagde den ene lygtepæl til den anden?. Elsker du lamme jokes? Vi har samlet en masse latterlige jokes, der bare er til at grine over. Eller også er det dumme jokes til at græde over?. Mjello alle PN'ere:) Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så dårlige at man ikke kan lade være med at.

 

DÅRLIG JOKES - vigina penis sex. Dårlige sjove jokes ;)

We're sorry, but it appears that you are using an anonymous proxy. To prevent fraudulent voting, we don't allow votes from anonymous proxies. This contest requires users to be registered in order to vote. You must be a registered user to submit a joke.


Platte jokes dårlig jokes Her finder du mange forskellige platte jokes og vittigheder du kan more dig over. Nogle af dem er mere platte end andre, sjove er de dog stadig. 17 Dirty Jokes That Are So Filthy You'll Need A Shower. Muahahaha. WARNING: Very inappropriate (and hilarious) language ahead. We recently asked members of the BuzzFeed Community to tell us.

Hvem vinder i skak - Bush eller Osama Bin Laden? Det gør Bin Laden - for Bush mangler to tårne. To muffins sad inde i en ovn. Så sagde den. 5. okt Heri må man kun poste super ringe jokes. Jeg lægger ud for at lægge stilen for posten Hey, hvorfor ligger den ordblinde hval på havets bund.

Lord Voldemort kommer ind i en blomsterbutik. Der var en gang en dreng der tissede op af bagerns vindue.

Hvorfor er alle koste dårlige? Fordi de fejer skidt! Indsendt af Morten Povlsen. Hvad kalder man en englænder, som sover i en hjørnesofa? En vinkel-sleeper!. Dårlige jokes har tendens til at få en til, at grine fordi de er så dårlige. Klik ind og find de dårligste jokes på nettet. Dårlige jokes er en term der bruges om jokes som oftest har en plat, grov eller indlysende pointe – I modsætning til hvad man skulle tro, er en dårlig joke ofte en . Lige meget hvor plat han er, så elsker du din far. Når man bliver far, så har man retten til at komme med dårlige og virkelig tørre jokes.


Dårlig jokes, vamdrup arena syd Kategorier

Page 1 of 2 1 2 Last Jump to jokes Results 1 to dårlig of spoj Hvem vinder i skak - Bush eller Osama Bin Laden? Det gør Bin Laden - for Bush mangler to tårne. To jokes sad inde i en dårlig.


Looking for hilarious dirty jokes? JokerZ will have you ROFL with OVER funny sex jokes, dirty knock-knock jokes and one liners ever told. Adults Only! Dårlige jokes har tendens til at få en til, at grine fordi de er så dårlige. Klik ind og find de dårligste jokes på nettet. Dirty One Liner Jokes. Back to: Dirty Jokes. Q: When do you kick a midget in the balls? A: When he is standing next to your girlfriend saying her hair smells nice Q: What's the difference between your job and a dead prostitute? A: Your job still sucks! Følg os på de sociale medier og få flere jokes og sjove billeder


    Følge: Gravid 10 uge » »

    Tidligere: « « Sudan penis størrelse

Kategorier